• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Lasergame en paintball
  • Avonturensport

Gevestigd in de regio's van Marcinelles, Jupille, Tubize en Braine-le-Comte, verenigt Paintball.be het merendeel van de paintballspelers in Henegouwen, maar ook in Brussel en Luik.

Paintball.be beschikt momenteel over een buitenspeelsite in de buurt van het Bois du Cazier: 4 hectare volledig uitgerust en beveiligd voor recreatief spel enerzijds (reliëfs, grote bosgebieden, hindernissen, decor) en voor competitie anderzijds (spelarena met opblaasbare hindernissen voor sportief en snel spel met de organisatie van toernooien in verschillende formaten zoals 3 vs 3 of 5 vs 5).

Paintball.be organiseert regelmatig speciale evenementen zoals bijeenkomsten van spelers met spelthema's en scenario's, beginner- en amateurtoernooien in het bos of op het grasveld, en nachtspelen op zijn openluchtterrein.

Paintball.be biedt ook een indoor activiteit aan in 2 verschillende sites in de streek van Charleroi: Marchiennes Au Pont en Frasnes Les Gosselies

arkeergelegenheid, kleedkamers, douches, toiletten, een speciale vloer (voor zaalsporten zoals voetbal of volleybal), de voorzieningen zijn onberispelijk.

Paintball.be voorziet een opblaasbaar veld op elke site, met constante persluchtvulling.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden