• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Jachthavens

De YCHS-Landelies werd in 1985 opgericht en beheerde sinds 1991 als enige de plezierhaven van Landelies en de infrastructuren.
De club is gereserveerd voor motorboten en is aangesloten bij Het Koninklijke Belgische Yachting Verbond, de Fédération Francophone du Yachting Belge, lid van de afdeling "Plaisance, Tourisme Fluvial" van de FFYB. Riviertoerisme. Sinds 1997 organiseert de club elk jaar evenementen in samenwerking met de Yacht Club Des Frontières (YCDF - Erquelinnes) in het kader van "Val de Sambre en Fête".
Plaats: linker- en rechteroever, in de afdamming, boven de sluis n°9 (Haute-Sambre - Montigny-le-Tilleul).

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden