• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De landelijke gîte Les Estinnes in de streek van Binche verwelkomt je in een authentiek en warm kader: een oud stenen boerderijtje dat opgeknapt werd met milieubewuste materialen. In de gîte is er plaats voor maximaal 4 personen.

Estinnes-au-Mont is een tussenstop op de Via Gallia Belgica van de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella, op 7 km van Binche, 15 km van Bergen en een steenworp van de Franse grens en het Natuurpark Hauts-Plateaux.

De aangename en comfortabele landelijke gîte Les Estinnes heeft een groot privéterras dat je vanuit je bed kan bewonderen door een enorme erker. Je geniet van de stilte van de natuur.

Beschrijving van de gîte

  • Slaapkamer met dubbel bed
  • Salon met slaapbank
  • Badkamer
  • Uitgeruste keuken
  • Groot privéterras met tuinmeubels en barbecue
  • Babymateriaal

Activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van de gîte

Je bent dichtbij Bergen en Binche. Laat de kans niet liggen om de volgende zaken te bezoeken:

Zin in rust? Het platteland? Verblijf in de landelijke gîte Les Estinnes bij Mons!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Fietsverhuur

Activiteiten

Jacuzzi - Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden