• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Riviertochten

Stap aan boord van de Val Mosan in Hoei en ontdek de Maasvallei op een andere manier! Deze toeristische boot neemt je, van mei tot september, mee voor een tocht van een uur op de rivier. Ideaal voor een uitstapje met je gezin, je partner of met een groep.

De natuurlijke en industriële landschappen van de streek van Hoei hebben voor jou geen geheimen meer. Stap in tegenover de collegiale kerk, op een steenworp afstand van de Dienst voor Toerisme van Hoei. De centrale ligging van de pier maakt het mogelijk om een cruise te combineren met de ontdekking van de Collegiale Kerk, het Fort en de Oude Hoei.

De voordelen van de Val Mosan boot in Huy:

  • Themacruises: naar Namen, vuurwerkcruise, proeverijcruises, danssnacks, ...
  • Bar en snack beschikbaar op de boot
  • Kant-en-klare groepsformule voor maximaal 75 personen

Neem gerust contact op met de Toeristische dienst van Hoei om deze riviertocht te combineren met de andere toeristische aanbiedingen in de regio!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden