0Resultaten

Inwoners van Hoei houden ervan om samen te komen om te vieren en je wordt er altijd hartelijk onthaald. Kom gerust naar een van de populaire evenementen of geniet van de zon op een terras.

Kersenfeest - 1e week van juli

Tihange staat bekend om zijn tuinbouw- en fruitteelt en geeft ons de mogelijkheid om elk jaar te genieten van het Kersenfeest. Geniet van heerlijke kersentaarten en geniet van de verschillende activiteiten die gepland zijn voor het hele gezin. Op het programma: grote rommelmarkt, concerten, entertainment.......

Kunstenfestival van Hoei - augustus

Elk jaar staat het eclecticisme een week lang op de agenda bij dit muzikale evenement in Hoei. Van Lapland tot Mongolië, van Ierland tot Tunesië via Bulgarije, maak je kennnis met eerlijke en unieke artiesten en ontdek je andere culturen, andere geluiden en andere waarden via verrassende, innovatieve, betekenisvolle en emotionele muziek.

Halloween "Detective party" - eind oktober

Bezoek het Fort van Hoei tijdens het engste weekend van het jaar! Van 19.00 uur tot middernacht voer je een verrassend onderzoek op deze historische plaatsen en ontmoet je vreemde verdachten. Je verzameling aanwijzingen helpen je bij het oplossen van dit raadsel. 

Ontdek alle evenementen rondom Hoei

 

Vanaf

Type

Thema

Zoekwoord(en)