Exporteer naar Export Pdf Export xls

Top 4 van de musts in Namen

0 Resultaten

De historische stad Namen is vrijgevig. Ontdek de stad via enkele musts.

De Citadel

Deze getuigenis van het verleden, de voormalige residentie van de graven van Namen, maakt deel uit van het erfgoed van Wallonië. Bezoek de indrukwekkende ondergrondse gangen en het Centrum Terra Nova. De #lin [node|13422|Citadelle] is met zijn groene ruimtes en adembenemende uitzichten over de stad een must voor wandelliefhebbers. Een kleine trein leidt je door de site.

Het Oude Namen

Het is als een dorp in de stad, een bijzondere sfeer, zeldzaam en rijk aan ontdekkingen. Ga terug in de tijd als je  door deze oude wijken wandelt, met hun volledig autovrije straten, onderbroken door grote architecturale schatten, gastvrije terrassen en charmante winkels.

Het Ropsmuseum

In het hart van het oude Namen, waar de kunstenaar Félicien Rops werd geboren, bevindt zich een museum dat volledig gewijd is aan zijn werk. Daar ontdek je het verhaal van zijn leven, zijn ontmoetingen en zijn creaties, zoals de beroemde Pornokrates ook wel "La Dame au cochon" genoemd.

Onze favoriet

Ga aan boord van een pousse-pousse van de toeritische dienst voor een zeer origineel bezoek! Er worden je drie becommentarieerde rondleidingen voorgesteld. Een ongewone en aangename manier om de stad te ontdekken...

Andere bezienswaardigheden en activiteiten in Namen