Met vriendinnen of als koppel, shoppen in Luik is puur plezier

Een van de shoppingmusts in Luik sinds decennia: de zondagsmarkt van La Batte! We ontmoeten er bezoekers van ver naast de huisvrouwen van Luik. De kraampjes zijn kleurrijk en er heerst een gezellige drukte. In het centrum van de stad verwelkomen de winkels je met open armen. Je vindt er zeker je gading.

Une gaufrette saperlipopette

Deze winkel is een echte goudmijn voor liefhebbers van snoepgoed van alle soorten. Je kunt er genieten van een heerlijke Luikse wafel, maar ook van speculaas, gekookte marsepein, enz. Allemaal zelf gemaakt met een maximum aan natuurlijke producten!

La chocolateria

Deze winkel is onlangs geopend, niet ver van het centrum van Luik. Hier vind je chocolade in al zijn vormen voor: om te drinken en te eten. Je vindt er warme chocolademelk en pralines van de meest klassieke tot de meest verrassende, maar ook chocoladerepen van overal en afkomstig uit eerlijke handel.

Wattitude

De designboetiek Wattitude, gelegen in het hart van Luik, biedt uitsluitend producten "made in Wallonia" aan. Ze worden in Wallonië ontworpen, gecreëerd en/of geproduceerd. Een prachtig lokaal initiatief dat designliefhebbers absoluut moeten ontdekken!