Exporteer naar Export Pdf Export xls

Er valt altijd wel iets te beleven in Luik

0 Resultaten

In elk seizoen bevat de uitagenda van Luik unieke festivals en evenementen. Alvast de belangrijkste uit de uitagenda:

Openluchtrestaurant Epicuriales laat je culinair genieten

Elk voorjaar is in het Boveriepark het gratis foodevent Epicuriales. Cateraars en restaurateurs uit Luik en omgeving serveren hun lekkerste gerechten. Veelal seizoensgebonden, ook vegetarisch.

Beerlovers’ festival laat je 20 Waalse bieren proeven

Tussen de twintig en dertig brouwerijen zijn te vinden op dit Summer Beerlovers’ Festival. Je kunt er zo’n slordige honderd speciaal bieren proeven.

Op zondag naar de markt van La Batte

Elke zondag vind je langs de kades van de Maas de markt van La Batte, een begrip op marktgebied. Het aanbod bestaat uit verse producten, kleding en alles wat er verder te koop kan zijn. 

Groot volksfeest in de wijk Outremeuse

Rond 15 augustus vindt het grootste feest van Luik plaats met volkshelden Tchantchès en Nanèsse in de hoofdrol; Volksfeest van Outremeuse. Vlakbij het stadshart zijn er rommelmarkten, concerten, spelen én optochten vol folklore.

Oudste en grootste kerstmarkt van België

In het stadshart vind je de oudste en grootste kerstmarkt van België. Een reuzenrad en zo’n honderd houten chalets met mooie cadeau-ideeën, lekkere dingen en proeverijen vormen het super gezellige kerstdorp.

De Montagne van Bueren sfeervol met kaarsen verlicht

Sfeer gegarandeerd! Talloze kaarsjes op de trappen van Montagne van Bueren geven een magische sfeer. Kom begin oktober kijken hoe gezellig en intiem de lichtjes schijnen.