• Sport & Ontspanning
  • Riviertoerisme
  • Riviertochten

Sambre Tourisme biedt een vloot van kleine boten voor romantische uitstapjes met vrienden of familie.

Verschillende boten bieden je de mogelijkheid een onvergetelijke excursie te beleven aan boord van een boot met bar, knus interieur en overdekt terras. Het is zelfs mogelijk er een maaltijd te nuttigen.

Kom de schoonheid van de landschappen op een originele manier bewonderen op de Samber!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden