• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

De Airspace is een van de krachtigste en stilste vrije-valsimulatoren. Gedreven door winden van 170 tot 270 km/u zullen sensatiezoekers in een 15 meter hoge verticale tunnel vliegen. Airspace Indoor Skydiving België is een wereldberoemde windtunnel met een stevige reputatie.

Een sessie in de praktijk

Er is geen enkele speciale fysieke vaardigheid vereist. Deze attractie is dus open voor iedereen, zonder uitzondering. De volledige uitrusting wordt aan de deelnemers gegeven zodat deze buitengewone ervaring in de beste omstandigheden kan plaatsvinden. Een minitraining wordt gegeven door een ervaren coach: de aan te nemen posities, de bewegingen in de lucht, de gebaren om te communiceren. Om dit onvergetelijke moment vast te leggen, kunnen de deelnemers een video of foto bestellen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden