Ambachten zijn goed vertegenwoordigd in de winkels van Spa. Je kan er nog steeds de Jolités de Spa vinden die verbonden zijn met de geschiedenis van de stad sinds de 17e eeuw. Ook andere gastronomische troeven voor het baden wachten je.

Le Coin du Bois

Hout is hier koning! Met meer dan 2000 creatieve en vrijetijdsobjecten vind je alles wat je nodig hebt om te genieten. Dankzij het talent van de ambachtelijke meubelmakers liggen er van dag tot dag nieuwe schatten in de schappen. Gepersonaliseerde objecten, cadeau-ideeën.... Het concept is erop gericht om iedereen in staat te stellen om zijn objecten naar eigen inzicht te decoreren.

Jean-Loup Legrand

Sinds enkele jaren biedt deze chocoladeliefhebber verschillende creaties aan om te proeven. In de ambachtelijke chocoladefabriek kun je niet alleen een zestigtal verschillende pralines kopen, maar ook zien hoe ze worden gemaakt. Zijn specialiteit? De Spadoise met bosbessen!

Bain & Bulles

In een stad waar het thermalisme zo'n plaats inneemt, komt dit kleine winkeltje helemaal tot zijn recht. Je vindt er linnen- en badproducten. Al je zintuigen worden geprikkeld. Ga eens langs voor je naar de thermen gaat of als je een cadeautje zoekt.

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden