Spa, gelegen in beboste heuvels, heeft gebruik gemaakt van de bosbessen die er groeien om ze in aperitieven of pralines te gebruiken. Het lokale bier is geïnspireerd op de geschiedenis van de stad en de kuurgangers van vroeger.

De Bobeline

De Bobeline is een lokaal bier dat verwijst naar de bijnaam die wordt gegeven aan toeristen die vroeger naar Spa kwamen om te kuren. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken. Blond, donker of een kerstbier, je zal de subtiele en complexe smaken weten te waarderen.

Gehaktballen à la Bobeline

In de provincie Luik zijn gehaktballen heilig! De stad Spa is geen uitzondering met haar gehaktballen à la Bobeline. De saus smaakt als een rond en krachtig bier. Een advies: drink bij je gerecht een donker bier zoals de Bobeline Black Label.

De Rosée de Spa

Spa is een groene stad, vol met bossen rondom, die duizend-en-een natuurlijke rijkdommen biedt. Bosbessen horen daarbij en spelen een belangrijke rol in de regio. Uit deze vrucht is de Rosée de Spa geboren, een subtiele mix van bosbes en appel. Dit 100% streekaperitief wordt het beste koel geserveerd en past bij elke gelegenheid.

De Spadoise

Deze heerlijke praline brengt bosbessen uit de omliggende bossen en chocolade samen. Een genot dat je niet mag missen!

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden