• Folklore en traditie

Ontdek de legende van het Beest van Staneux. Een uniek evenement in zijn soort! Folklore en tradities wachten op jou in Polleur.

Neem deel aan een feestelijk weekend, in het teken van traditie en folklore, dat zaterdag begint met het huwelijk van de Koekoek gevolgd door het huwelijksbanket en -feest.

Een buitengewoon programma

Op zondagmorgen gaan alle rechtvaardige mannen op jacht om het Beest te vangen, terwijl de vrouwen "braaf" op hen wachten bij het aperitief.

's Namiddags zijn er heel wat activiteiten te beleven zoals het Waalse theater, poppen, oude games ... In de verschillende tavernes waar je tal van kleurrijke personages zal ontmoeten, kan je van alles proeven om je innerlijke mens te versterken.

Het hoogtepunt van het festival, het oordeel van de Koekoek, dompelt je onder in het hart van de volksrechtbank die onmiddellijk straffen uitspreekt.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van juli tot augustus 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden