Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Attracties
  • Chocolatier
  • Museum of interpretatiecentrum

De ambachtelijke chocolatier Philippe Defroidmont deelt zijn geheimen met jou in Erezée, in het hart van zijn chocoladefabriek, zijn museum, zijn atelier en zijn proeflokaal.

Philippe Defroidmont werd op zeer jonge leeftijd gepassioneerd door chocolade in de familiebakkerij die door zijn familie werd gerund. Later, in 1984, creëerde hij zijn eigen chocoladefabriek volgens traditioneel vakmanschap.

Museum en chocoladefabriek

Ter plaatse ontdek je een museum dat de verschillende stadia van de chocoladeproductie, de smaken van de wereld en de geschiedenis van de familie beschrijft.

De winkel biedt je een ruim assortiment aan pralines, koekjes, delicatessen, honing, aperitiefwijnen, likeuren, enz... en niet te vergeten een ruime keuze aan gevulde manden. 

In de glaswerkplaats kun je het dagelijkse werk van de ambachtsman en zijn medewerkers observeren.

Birds & Bees

Volg de wandeling Birds and Bees, die je laat kennismaken met de lokale vogels en bijen in de vorm van een educatief pad naast de chocoladefabriek.

  Onze favoriet
De winkel biedt een breed scala aan chocoladeproducten, maar ook producten uit de regio. Een ideale plek om jezelf te verwennen en cadeaus te maken!

Philippe Defroidmont zal met jou zijn passie delen die hem van kinds af aan heeft bezield, via zijn universum gelegen in Erezée.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Enkel voor groepen op afspraak - Groep - DE - EN - FR - NL - Individueel - DE - EN - FR - NL - Betalend

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden