0Resultaten

Verrassende adressen die je een goede nacht laten doorbrengen. Wil je graag slapen in een oud klooster, in een boerderij of in een oude molen? Hieronder vind je meer info.

La Merveilleuse

Hotel La Merveilleuse, in Dinant, is gevestigd in een oud klooster uit de 19e eeuw. Het kader is niet alleen uniek, maar je hebt er ook een onvergetelijk uitzicht op de vallei van de Maas. Het imposante, neogotische gebouw is charmant en aangenaam! Er zijn zowel kamers, studio’s als familieappartementen beschikbaar.

Verblijf op de boerderij

La ferme de Behoute  is een klein paradijs, vlakbij Dinant. Het is een gedroomde plek voor families en groepen die van rust en de natuur houden. De boerderij, die dateert uit de 17e eeuw, is tegelijkertijd authentiek en luxueus. De kamers zijn geraffineerd en uitgepuurd gedecoreerd. Een surplus is ongetwijfeld het binnenzwembad.

Landelijk verblijf Moulin de la Lisonnette

In het hart van het beschermde Haute-Leffedal werd een verblijf ingericht in de bijgebouwen van de . Dit gezellige verblijf dat helemaal gerestaureerd werd, ligt langs een rivier en is omgeven door bossen. Deze gîte beschikt over alle comfort voor een aangenaam verblijf. De decoratie en ambiance zijn eenvoudig maar warm.

Ontdek ons aanbod aan overnachtingsmogelijkheden - hotels, gites en bed and breakfast - voor één nacht, een weekend of langer in Dinant, dochter van de Maas, die je comfortabele en charmante rustplekken biedt voor of na je uitstap in de stad of wandelingen op het platteland.

Type verblijf

Thema

Klassering - Campings

Klassering - gastenkamers

Klassering - gîtes

Klassering - hotels

Klassering - Vakantiewoningen

Label of lidmaatschap

Huisdieren

Naam