0Resultaten

Le Petit Chapitre

Op zoek naar een originele gastenkamer waar charme en rust de sleutelwoorden zijn? Dit mooie karaktervolle huis, Bed & Breakfast met alle comfort, is gelegen in het hart van het oude middeleeuwse Chimay. De kamers zijn met smaak en passie ingericht, elk in een oude en persoonlijke stijl die een retro en gezellige sfeer geeft.

Le Grand Rêve

is gelegen in het midden van een park, in een zorgvuldig ingerichte 19e-eeuwse villa. Kom een nacht of langer uitrusting in dit charmante hotel waar moderniteit en authenticiteit elkaar ontmoeten. De kamers bieden je de mogelijkheid om in alle stilte uit te rusten.

Gîtes la Ferme de la Barrière

Niet ver van het centrum van Chimay verwelkomt deze voormalige boerderij uit 1812 je in  een van de zes gîtes. In een groene en idyllische omgeving ontdek je alle voordelen van de natuur. De grote tuin kalmeert, terwijl je ook een duik kan nemen in de ecologische zwemvijver. De gîtes en gemeenschappelijke ruimtes, zoals de woonkamer met een prachtig uitzicht op de tuin, zijn zeer gezellig

Ontdek onze selectie accommodaties - hotels, gîtes en gastenkamers - voor één nacht, een weekend of meer in Chimay, die je comfortabele en gezellige rustplaatsen biedt voor of na je wandelingen.

Type verblijf

Klassering - Campings

Klassering - gastenkamers

Klassering - gîtes

Klassering - hotels

Klassering - Vakantiewoningen

Label of lidmaatschap

Huisdieren

Naam