• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Het vakantiedomein Azur en Ardenne biedt 54 kamers en 14 vakantiehuizen in de buurt van Durbuy.

Samengevat:

 

  • Gelegen in een bosrijk kader op de heuvels van Barvaux
  • 54 elegant en functionele kamers en 14 vakantiehuizen
  • Wellnessruimte en seminariecentrum voor 266 personen


Dit vakantie- en seminariedomein ligt op slechts 500 meter van het centrum van Durbuy, in een natuurkader met een prachtige panoramisch zicht op de omliggende bossen, alsook het kleinste stadje ter wereld.

 

Uitrusting en voorzieningen

Voor een comfortabel verblijf dat voldoet aan je wensen, biedt Azur en Ardenne 54 moderne kamers en 14 volledig uitgeruste vakantiehuizen voor 6 à 8 personen.

Voor een ontspannend verblijf kan je op het domein terecht in de wellnessruimte. Het is rechtstreeks bereikbaar vanuit de kamers. Er is onder andere een overdekt zwembad, ontspanningsruimte en sauna. In het restaurant Majorelle kan je genieten van fijne & internationale gerechten op het panoramische terras.

Het domein biedt ook andere activiteiten voor jong en oud zoals speelplein, jogging, tafeltennis, biljart en petanque.

Voor je bedrijfsvergaderingen of familie-evenementen heeft het domein een seminariecentrum ter beschikking met 3 moduleerbare zalen en een grats gemakkelijke parkint.

Raadpleeg de website voor meer uitgebreide informatie.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 266 personen

Aantal kamers : 54

Gesproken talen

Frans

Diensten

Externe catering - Interne catering - Catering vrij

Activiteiten

Wellnesscenter - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Airco - Bar - Vaste vertaalcabines - Mobiele vertaalcabines - Kluis - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden