• Hotel
  • Gastronomisch

Ga het station binnen en ontdek het Léo Station, dit unieke designhotel in het hart van de historische stad Bastogne. 

Stel je een legendarische trein voor, genesteld in het hart van de historische stad Bastogne. Le Wagon Léo combineert een bistronomisch restaurant, een Parijse bistro, een comfortabel hotel en een delicatessenzaak, onder een eigentijdse stalen stationskap.

Le Wagon Léo verwelkomt je in een buitengewone en familiale sfeer sinds 1946. 

Beschrijving van het hotel

  • 3 types 'cabines': Traditioneel, Superieur en Deluxe met jacuzzi.
  • Airconditioning, minibar, bureau en zithoek in elke cabine
  • Ontbijtbuffet elke ochtend geserveerd

Léo Wagon Restaurant en Leo Bistro

  • Het restaurant: in een voormalige treinwagon met weelderig versierde (antieke hutten, fluwelen banken, Parijse kroonluchters, zinken bar en schaalbank), geniet je van de klassiekers van de bistronomie en de seizoensgebonden gerechten.
  • De Bistro Léo: een meer ontspannen omgeving om, afhankelijk van het seizoen, te genieten van themagerechten, salades, pasta's, fondue, raclette of pierrade.

Ontdek Bastogne

Verblijf in de Wagon Léo, een uniek hotel in het spoorweguniversum!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 33

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands - Portugees

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Lunchpakket - Groepsmenu - Vegetarisch menu - Volpension - Ontbijt

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Kluis - Garage - Babymateriaal - Mini-bar - Niet-roker - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden