• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Op een steenworp afstand van het Woud van Anlier verwelkomen Laurence en Glenn je in hun 2 ingerichte gastenkamers in hun huis. De gastenkamers hebben het label Fiets Welkom.

Beschrijving van de accommodatie

De kamers hebben onlangs het label Fiets Welkom gekregen. 

De eigenaars bieden verschillende formules voor themaverblijven aan (welzijnsweekend, ontdekking te paard, ontdekking van de streek).

Je verblijft in een van de 2 kamers:

  • Kamer Lavande: karaktervolle mediterraanse kamer die uitgeeft op het terras met adembenemend uitzicht op het dorp. De kamer is uitgerust met een dubbelbed, badkamer en eigen wc.
  • Kamer Bruyère: kamer met blik op de tuin en het kleine bos. De kamer is uitgerust met een dubbelbed, televisie, badkamer en eigen wc.

Ligging van het huis

De Cottage Lavande & Bruyères opent voor jou de deuren naar een streek met talrijke ontspanningsmogelijkheden, uitstappen, gastronomie en sportieve activiteiten.

Laurence en Glenn wachten op jou!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Kamer Lavande

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Kamer Bruyère

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Diensten

Ontbijt

Voorzieningen

Tuin - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden