In de herfst geven de glinsterende kleuren van de boombladeren, getint met geel, oranje en rood, je een nieuwe kijk op het Waalse landschap. Geniet volop van de geneugten van eten, wandelen en diverse festiviteiten. De steden en dorpen wachten op je!

Activiteiten om te genieten van de herfstkleuren

Ontdek via deze artikelen authentieke ervaringen dicht bij een kleurrijke en schitterende natuur.

© Just Go - Max De Hulster

7 gastronomische wandelingen

Ben je bekend met het concept van gastronomische wandelingen en aperitiefzakjes? Ontdek de kleuren en smaken van Wallonië met deze voorgestelde wandelingen.

© La Lorraine Gaumaise - M. Laurent

De leukste herfstuitstapjes

Dit is het seizoen om de fauna en flora te observeren. Profiteer van deze zachte periode om paddenstoelen te plukken of om nieuwe energie op te doen te midden van de bossen...

© WBT - Olivier Legardien

Een angstaanjagende sfeer

Zodra de nacht valt, zullen deze 5 Waalse toeristische plekken je rillingen bezorgen. Durf jij ze in het donker te ontdekken?

Waalse steden nog mooier in de herfst

Kasteel, kunst- of historisch museum, natuurreservaat of attractiepark, elk van de Waalse steden en stadjes hebben iets om je het hele seizoen te vermaken.

© WBT - Ju Focus

Evenementen in de herfst

Aan het begin van de herfstperiode is het in Wallonië heerlijk om van de zon te genieten. Buitenfestiviteiten zijn altijd populair. En als de temperaturen dalen, is het tijd voor binnenbezoeken en tentoonstellingen.

Dit vind je misschien ook leuk

Choix de l'iinéraire

Heerlijk wandelen

Lekker wandelen doe je in de Ardennen en Wallonië. Vind de mooiste wandelroutes en wandeltochten in het zuiden van België. Er is een wandeling voor iedereen.
Barrière de Cheslé de Bérisménil - Ourthe

Buitengewone wandelingen

Verlaat de gebaande paden en neem de binnenwegen van het buitengewone Wallonië.
château - contes des fées - Celles

Wandelen bij kastelen

Verken de kastelen in Wallonië en de Ardennen met deze routeboekjes! Kies je regio en download gelijk je gratis gidsje. Inclusief routes voor wandelingen, fietstochten en rit met de auto.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden