Wie jarig is, trakteert! Het 100-jarige bestaan van het Circuit van Spa-Francorchamps vieren we met een fijne korting om je voordelig Wallonië en de Ardennen te laten ontdekken. Profiteer van €100 jubileumkorting op een verblijf bij een selectie van hotels van Van der Valk en campings van BestCamp. Bekijk hieronder de deelnemende accommodaties. 

Jubileumkorting Van der Valk hotels

Bij een verblijf van minimaal 3 nachten in Van der Valk Verviers, Sélys of het Congreshotel in Luik ontvang je €100 korting. Belangrijk is dat je je reserveringsaanvraag via de button 'contact' doet op de website van het hotel van je voorkeur. Vermeld daarbij in je aanvraag de kortingscode Jumbo2021. Vooraf reserveren is verplicht en deze aanbieding is niet geldig bij een overnachting op zaterdag en op feestdagen en de dag voor een feestdag.

©  Van der Valk Hotel Sélys Liège ©  Van der Valk Hôtel Verviers ©  Van der Valk Liège Congrès - Rob van der Voort

Jubileumkorting bij BestCamp

Verblijf je liever minimaal 3 nachten in een stacaravan op een BestCamp camping dan vind je de deelnemende campings, voorwaarden en boekingsinstructie via BestCamp.

©  Richard © Denis Closon © Ardenne aventures 

Op=Op

Voor deze exclusieve actie zijn in de periode van 1 september 2021 tot 30 juni 2022 een beperkt aantal stacaravans en hotelkamers beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol=vol. Houd bij het boeken rekening met de uitgesloten dagen en periodes. Deze actie is niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden