Een frisse neus halen, moeders en vaders vieren en natuurlijk de heropening van de horeca ondersteunen. Er staat in mei en juni heel wat op het programma in Wallonië en de Ardennen!

Plan je smulbezoeken!

In Wallonië steunen we graag de korte keten. Een ontmoeting met producenten, te midden van hun wijngaarden of rechtstreeks in hun brouwerij, is al een geweldige reis op zich.

In de vijf provincies van Wallonië is het gewoon smullen geblazen. Geniet van het proeven van de lokale producten: bieren, wijnen en sterkedranken, chocolade, fijne vleeswaren, kazen, slakken...

© Jurga R

Download zeker de nieuwe gratis kaart met 40 smulbezoeken in Wallonië.

Wallonië, een gulle regio, tot op je bord!

Papa's in de kijker

We houden van onze vaders... En wat zouden we allemaal niet doen om ze dat te laten weten? Ben je er nog altijd niet uit welk cadeau je hem wilt geven? Dan hebben wij een idee voor jou: een bezoek aan een wijngaard of een Waalse brouwerij1. 

Ter plaatse zal je wel zien aan welke flessen hij de voorkeur geeft, en anders zal hij het wel zachtjes in je oor fluisteren.

Waar vind je ze?

Daar kunnen we je ook bij helpen! De nieuwe edities van onze  kaarten met brouwerijen, wijngaarden en distilleerderijen staan online!

1Mama's vinden deze ideeën wellicht ook heel leuk.

© WBT - David Samyn

Wie mei zegt, zegt Moederdag... en terug de buitenlucht in

Onze moeders zijn geweldig. Mooie woorden zullen waarschijnlijk niet genoeg zijn voor Moederdag, wat dacht je van... een verandering van omgeving!

© WBT - Péripléties

  • Is ze meer te vinden voor avontuur?

    Dan moet ze ongetwijfeld op microavontuurvertrekken.

1Papa's vinden deze ideeën wellicht ook heel leuk.

Als het op bewegen aankomt in Wallonië en de Ardennen, is iedereen welkom.

Dit vind je vast ook leuk...

De horecasector kan langzaam ontwaken uit een lange periode van gedwongen slaap, dus laten we hem volop steunen! We zien je graag op de levendige terrassen van onze 23 Waalse steden!

Als je het type bent dat graag rondtrekt, hebben wij een paar ideeën voor je op een rijtje gezet om van de lente te genieten in Wallonië en de Ardennen.

Met al deze ideeën kan je je weekends in mei en juni vullen met prachtige herinneringen!

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden