Fietsen in Wallonië en de Ardennen is voor iedereen mogelijk. Keuze genoeg aan routes! Ook zijn er volop vlakke routes. Een selectie van korte, iets langere en langere routes die je tot een meerdaagse fietsvakantie kan maken. Tijdens je vakantie actief op de fiets de omgeving verkennen geeft een heerlijk voldaan gevoel!

Makkelijke & mooie fietsroutes

Lekker relaxed fietsen én onderweg volop genieten doe je met deze fietsroutes. Uit het grote aanbod lichten we er een paar uit. Zoals toeren door het Geopark Famenne-Ardenne of langs ander Unesco-erfgoed. Heb je interesse in historie dan is de fietsroute langs locaties van de Slag van Waterloo een aanrader. Daar vond tweehonderd jaar geleden een belangrijke wending in de geschiedenis plaats. Ook een fietstocht rondom een kasteel als bijvoorbeeld Jehay is een rit terug in de tijd. Of rijd je liever langs brouwerijen in het nog niet zo bekende Henegouwen?

Routes voor elke fietser

Neem je je e-bike mee waarmee je elke heuvel zonder moeite op gaat? Ondertussen lekker genieten van het landschap, buiten zijn en actief bezig zijn. Kijk voor meer routes op deze pagina. Je downloadt ze inclusief beschrijving. 

Tips voor overnachtingsplekken 

Camping - Le Sagittaire - Laviot

Campings

Wat als je tijdens je volgende vakantie in België zou gaan kamperen in de Ardennen of een ander deel van Wallonië? Kom je tent opzetten, je caravan of camper installeren op onze toeristische campings of op de boerderij.
Vielsam - Lac des Doyards - Village de vacances Les Doyards

Vakantiedorpen Ardennen en Wallonië

De voordelen van een eigen vakantiehuis en de faciliteiten van het vakantiepark! Kom met een gerust hart naar de Ardennen en Wallonië. Met je gezin, met vrienden of vriendinnen of een familieweekeinde. Ideaal om je verblijf te combineren met uitstapjes en sportactiviteiten.
Wallonie Insolite - Aqua Lodge

Bijzondere Verblijven

Een nachtje reserveren in een woonwagen, een boomhut of een bijzonder hotel? In Wallonië wordt je buitengewone droom werkelijkheid.

 
 
 
 

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

45 fietstochten
Downloaden