Travel fun in de Ardennen en Wallonië. Vlieg mee over de mooie steden Namen en Dinant. Kom buiten genieten met een fijne wandeling, volg een fietsroute of stap in een kajak of kano. Deel je belevenissen met elkaar als je de dag afsluit in een gezellig café of goed restaurant. En een gave plek om te slapen vind je er zeker. Boomhut, slapen onder de sterren of een eco-hotel, in de Ardennen vind je het.  De regio ligt lekker dichtbij en is heerlijk in elk seizoen. Kijk en plan je volgende reis.

© WBT - Pierre Pauquay

De natuur in

De natuur in de Ardennen is vol afwisseling. Kies je voor dichtbeboste heuvels, uitgestrekt veenlandschap
of rustgevend platteland? Trek je wandelschoenen aan, pak de fiets of stap in een kajak en ontdek samen de pracht én de kracht van de natuur.

©  WBT - Anibal Trejo

Namen en Dinant

Met een prachtige ligging aan de Maas zijn steden Namen en Dinant favoriet om te bezoeken. Perfecte als je wilt shoppen en lekker (uit) eten wilt. Ontdek Namen en na een bezoek weet je dat dit een stad is voor levensgenieters. Dinant ligt vlakbij en je fietst er zo naartoe.  

© Jurga R

Smullen

Een lekker onderdeel van je vakantie is proeven wat het land voortbrengt. Laat je verrassen door lokaal gemaakte producten in de Ardennen en Wallonië. De Romeinen maakten hier al wijn. Genieten van het goede leven zit bij onze zuiderburen in hun genen 'gebakken'.

©  WBT - Alessandra Petrosino

Erfgoed toppers

Nergens ter wereld vind je meer kastelen per vierkante kilometer dan in Wallonië. Er is meer cultureel moois te bewonderen. Bekijk de 30 toppers van cultureel erfgoed: gaaf industrieel erfgoed, abdijen en kloosters en monumenten van de Unesco-erfgoedlijst. Welke kies je?

Bekijk de korte video:

Bekijk de lange video:

Dit vind je misschien ook leuk

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden