De VISITWallonia-pass, aangeboden door de Waalse regering om de toeristische sector te ondersteunen, is een bedrag van € 80  per gezin, naar wens te besteden, in een of meerdere keren, bij 500 toeristische actoren in Wallonië!  

Het aantal VISITWallonia-passen is beperkt.
Je kunt met je huishouden slechts één keer in aanmerking komen voor een VISITWallonia-pass gedurende de hele actie. 

De VISITWallonia-passen die in mei werden verdeeld zijn geldig tot en met 30 juni 2021. De passen van oktober kunnen niet meer gebruikt worden. De geldigheidsduur hiervan liep tot 18 april 2021.

Gebruik je VISITWallonia-pass bij een van de vele deelnemende attracties, accommodaties en busbedrijven.

Ruimte voor verademing in Wallonië

Ontdek de schatten van Wallonië met je VISITWallonia-pass. Zoek een andere omgeving in een onontdekte regio. In Wallonië vind je ongetwijfeld een of meerdere plekjes die ideaal zijn om er even tussenuit te trekken, alleen, met z'n tweeën of met het gezin.

3 ideeën om te bewegen of te wandelen

Kom in beweging met je gezin: probeer een sportieve activiteit met de hele bende in een uniek kader of ga met je gezin op avontuur voor een onvergetelijke dag in Wallonië! Of misschien verkies je de rust van een interactieve culturele ruimte?

Domaine de Berinzenne - Entrée du musée de la forêt et des eaux

Bos- en watermuseum - Domein van Bérinzenne in Spa

Het Bos- en Watermuseum, gelegen in het Domaine de Bérinzenne in Spa, laat je toe de schoonheid van de natuur te ontdekken.
Bastogne - War - Museum

Bastogne War Museum | Herdenkingscentrum van de Tweede Wereldoorlog

Ontdek het Bastogne War Museum, het herdenkingscentrum voor de Tweede Wereldoorlog. Laat je onderdompelen in grootste veldslagen van 40-45, waaronder de Slag om de Ardennen.
Exposition au Centre de la Gravure et de l'Image imprimée à La Louvière

Grafisch centrum van La Louvière

Het Grafisch Centrum is een ontmoetingsplaats, een inspiratiebron en een onderzoeksplek gewijd aan de hedendaagse gravure. Ontdek dit boeiende museum op 40 minuutjes van Brussel.

 

3 suggesties voor een weekendje weg

 

Breng een nacht of een droomvakantie door in een comfortabel hotel, probeer een buitengewone accommodatie midden in de natuur of laat je verleiden door de charmes van een authentieke gîte op het platteland.

Radisson Blu Balmoral Hotel, gastronomie en wellness in Spa

Het Radisson Blu Balmoral Hotel ligt dicht bij het centrum van Spa en heeft 106 kamers en suites, 1 wellnesscentrum en modulaire vergaderruimtes.
Hôtel - Léo Station - Bastogne - chambre - gastronomie

Hôtel Léo Station in Bastogne | Een buitengewoon verblijf

Ga het station binnen en ontdek het Léo Station, dit unieke designhotel in het hart van de historische stad Bastogne.
Gîte rural - La Ligule Le grand gîte - Mignault

La Ligule, landelijk verblijf | De grote gîte in Mignault, van 6 tot 8 pers.

La Ligule, landelijke verblijven met 3 korenaren met wellnesszone met massages, verzorgingen en een spa. De grote gîte, 6/8 p. in Mignault.

Ontdek alle partners van de VISITWallonia-pass

Pass VisitWallonia - Nivelles - collégiale - Sainte-Gertrude - église

Partneractiviteiten

Maak je keuze uit de vele activiteiten waar je je VISITWallonia-pass kan gebruiken. Geniet van een voordelige uitstap in Wallonië!
Van der Valk - Hotel - Mons - Congrès - Pass VisitWallonia

Deelnemende accommodaties

Maak je keuze uit de hotels, campings, herbergen, gîtes, pensions of gastenkamers waar je je Visit Wallonia-pass kan gebruiken. Geniet van een voordelig verblijf in Wallonië!

Deelnemende busbedrijven

Maak je keuze uit de talrijke reis- en excursievoorstellen van de busbedrijven die deelnemen aan de actie Visit Wallonia-pass.

Leuke tips en gratis activiteiten

Heb je geen VISITWallonie-pass kunnen krijgen? Ontdek onze leuke tips om Wallonië voordelig te bezoeken en geniet van gratis activiteiten

©  Yakobchuk Olena

Dit vind je misschien ook leuk

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden