Wandelen onder een oranjeroze lucht, flaneren tussen goudgele verlichtingen, bossen met betoverende kleuren betreden... wie zei er dat je in de winter alleen maar grijstinten vindt? Laat je meeslepen door de magie van het seizoen en ontdek de leukste winteractiviteiten in Wallonië!

Laat het wintergrijs achterwege

Duikt je humeur onder nul? Trakteer jezelf op een kuur vol kleuren! Chalets met open haard, skipistes of winterwandelingen, hier vind je je favoriete activiteit.

verlichte kerstboom met pantone inzet© FTPL -P. Fagnoul

Kerstsfeer 

Glinsterende slingers, gouden ramen, majestueuze dennenbomen, onze steden en dorpen zijn tijdens deze magische periode prachtig uitgedost! Kom je ook een kijkje nemen?

dennenbomen in de Venen met roze hemel© David J. Engel

Ontdekkingsroutes

Betoverend roze, smaragdgroen, eendenblauw, warmbruin... Laat je betoveren door de kleuren van Wallonië met onze selectie van winterse uitstapjes.
 

knapperend vuur met pantone inzet© Vladimir Drozdin

Gezellige verblijven

Breng je lange winteravonden door in een warm en gezellig verblijf! Houten chalets, gîtes met adembenemend uitzicht, open haarden en rustieke inrichting staan op het programma.

sneeuwlandschap met pantone inzet© Engel Ac

Wintersport

In Wallonië en Ardennen beleef je ongetwijfeld winterpret, of het nu sneeuwt of niet: wandelen, skiën, langlaufen of indoor ski... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zijn we weg?

Waalse streekproducten voor de feesten

Voeg een vleugje Wallonië toe aan je feesten!

Onze Waalse producenten openen de deuren van hun ateliers. Dit is een gelegenheid om hun handel te ontdekken en er gebruik van te maken om je met goede producten te bevoorraden. Wijnen, vleeswaren, kazen en vis bij de vleet voor je feesttafel... Genoeg om de smaakpapillen van je gasten te verwennen!

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden