• Attracties
  • Trein/tram/spoorwegfiets

 

Vanaf het Belfort van Doornik doorkruis je op ongeveer 50 minuten 2000 jaar geschiedenis van de stad met zijn 5 klokkentorens.

Laat je door de levendige steegjes van Doornik leiden terwijl je de architectuur van de gebouwen van de stad en de verschillende wijken van de Stad met de 5 Klokkentorens bewondert.  Een bezoek dat je niet onverschillig laat, zowel door hun diversiteit als door hun specificiteit!

Geniet van je rit aan boord van dit gezellige treintje.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden