• Beurs en salon
  • Bijeenkomst

Deze Naamse wijnmakers geven hun passie aan jou door in een hartelijke en gezellige sfeer en tegen voordelige prijzen. Hangar aux affûts, Citadel van Namen - Terra Nova, in februari 2022.

Deze ondernemers, allemaal afkomstig uit Namen, hebben hun bedrijven gevestigd op het grondgebied van Namen of aan de voet van de Pic St Loup.

Programma binnenkort beschikbaar.

Lokale producenten stellen hun producten voor:

  • de slakkenkwekerij van Warnant
  • de schaapskooi van Emilie (Maredret)
  • de kazen van Condor (Onhaye)
  • enz.

Mis de nieuwe editie van het Salon van Naamse wijnbouwers niet!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand februari 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden