• Attracties
  • Abdijen
  • Brouwerij
  • Religieus erfgoed

De abdij uit 1230 bevindt zich op 3 km van het centrum van Rochefort en is de woonplaats van een gemeenschap trappistenmonniken, Cisterciënzers van de Strikte Observantie. 

Bieren te koop in La Boutique de Wallonie

De abdij staat vooral bekend om de brouwerij. Je kunt trappistenbieren proeven in de gebouwen die eigendom zijn van de stad en de streek.

Enkel de kerk kan door de toeristen bezocht worden. De brouwerij en de abdij zijn niet toegankelijk. Logies voor spirituele retraite op schriftelijke aanvraag.

Kom naar de streek rond Rochefort om dit met verstand gebrouwen bier te proeven!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden