• Museum of interpretatiecentrum

Dit museum is gehuisvest in een oude boerderij en heeft een collectie van manuele werktuigen voor de landbouw, voorwerpen die betrekking hebben op het populaire plattelandsleven en buitengewone voorwerpen.

Dit gratis museum in Mortier, dat het hele jaar door op afspraak toegankelijk is, presenteert een collectie van 5000 objecten die betrekking hebben op het populaire leven van weleer.

Het bezit ook buitengewone voorwerpen, waaronder een verzameling heiligen die in het verleden op ons platteland werden vereerd.

Het museum is een vriendelijke en gastvrije ruimte die voor iedereen toegankelijk is.

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden