• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Afspraak in Redu in de provincie Luxemburg. Dit educatieve museum brengt meer dan 300 werken samen, van de Renaissance tot de hedendaagse tijd. 

In het hart van het Boekendorp

MUDIA ontvangt je in een voormalige pastorie die heringericht is in het centrum van het dorp Redu.

Begrijpen, leren en plezier maken zijn de 3 sleutelwoorden van dit unieke kunstmuseum. De bezoekers gaan actief op ontdekking langs een leuke, digitale en hoogtechnologische route.

De video's, interactieve borden, spelletjes en leuke tests die verspreid zijn over de 20 zalen, laten jou de kunst en haar evolutie op een andere manier bekijken... en je kinderen ook!

7 eeuwen kunstgeschiedenis

Veronese, Brueghel, Bosch, Toulouse-Lautrec, Spilliaert, Van Dongen, Wouters, Picasso, Modigliani, Giacometti, Magritte, Hergé, Franquin, Geluck... Je kan er meer dan 300 meesterwerken uit Belgische en internationale privécollecties bewonderen.

Alle kunstsoorten worden in de kijker gezet: schilderkunst, beeldhouwkunst, tekenkunst, stripverhalen, fotografie of film.

De troeven van MUDIA

  • een bezoekersgids
  • een uniek spel dat de artistieke collectie verbindt met het dorp Redu, zijn erfgoed, bibliotheken, restaurants...
  •  in het gastronomische café en de delicatessenzaak kan je heerlijke producten proeven in het originele kader van een amateurbibliotheek.

Onze favoriet
Probeer zelf de pointillismetechniek uit en kleur een personage van een schilderij van Seurat in op een tablet!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

MUDIA REDU

- € 3
op de prijs van een vrij individueel bezoek met audiogids
Geldigheidsdatum: van 01-01-2022 tot 31-12-2022

Hetzij € 12 in plaats van € 15 (volwassenen), € 8 in plaats van € 11 (studenten), € 6 in plaats van € 9 (kinderen).
Knip de bon uit en geef hem af aan de ingang bij aankomst.
Aanbod geldig in heel 2022 volgens de openingstijden.
Geldig voor maximaal 4 personen per bon, niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
Aanbod enkel geldig op vertoon van een afdruk van deze bon.
Neem in geval van online reservering vooraf contact op met de dienstverlener via e-mail of telefoon om te weten hoe je van deze aanbieding kunt gebruik maken.

Diensten

Verkooppunt

Voorzieningen

Bar - Cafetaria

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden