• Bijeenkomst
  • Folklore en traditie

Ontdek de smaken en knowhow van het grondgebied tijdens deze editie van de Maand van de smaak.

De doelstellingen van deze maand georganiseerd in het Natuurpark van de Scheldevlaktes zijn om de ambachtelijke knowhow van onze producenten onder de aandacht te brengen, de kwaliteitsproducten uit de streek bekend te maken, uitwisselingen tussen producenten en consumenten aan te moedigen, jongeren bewust te maken van het smaakgenot en consumenten bewust te maken van de kwaliteit en seizoensgebondenheid van producten uit de regio.

De Maand van de smaak is er voor iedereen

Kinderen, jongeren, volwassenen, volwassenen, gezinnen, leraren en producenten in het gebied. Iedereen vindt er een interessante activiteit: gastronomisch ontbijt, proeverijen van streekproducten, verhalenvertellingen, wandeltochten, lokale menu's, tentoonstellingen, culinaire workshops, entertainment en ontmoetingen met producenten.

Iedereen die van eten houdt, die kwaliteitsproducten wil ontdekken of bekendmaken, verenigen zich tijdens deze gastronomische veertiendaagse.

Neem deel aan de Maand van de smaak en neem de tijd om te genieten en goede producten te proeven!

 

Rue des Sapins 31,7603Péruwelz
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand september 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden