• Tentoonstelling

Het Fotografiemuseum van Charleroi organiseert de tentoonstelling Le Grand Atelier, gewijd aan de Amerikaanse kunstenaar Joel-Peter Witkin. Misleidend, provocerend...

Wie is Joel-Peter Witkin?

Deze fotograaf en beeldend kunstenaar werd in 1939 geboren in Brooklyn en staat bekend om zijn controversiële beelden die het morbide, het erotische en het religieuze op de voorgrond stellen.

Zijn werk onderscheidt zich door zijn originele onderwerpen, de mythes die hij recreëert, de vele verwijzingen naar en ontleningen aan de belangrijkste werken uit de kunstgeschiedenis, van de oudheid tot nu.

Wat kun je zien op de expo?

De tentoonstelling Le grand Atelier de Joel-Peter Witkin omvat een selectie van een honderdtal foto's en een aantal tekeningen. 

Je ondervindt misschien fascinatie, afkeer of zelfs voyeurisme als je deze foto's ziet die wel een "monsterlijke parade" lijken.

Sterke beelden die je niet onberoerd laten!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 06 februari tot 16 mei 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden