• Museum of interpretatiecentrum

Dit museum, gevestigd in een voormalige boerderij, opent zijn deuren voor jou in de Ardennen in de provincie Luxemburg op 4 km van Neufchâteau.

Het is een klein museum met originele collecties die gewijd zijn aan het plattelandsleven in de Ardennen in het verleden. De eigenaar, Edgard Grevisse, deelt met jou een echte schat die met passie is verzameld.

Je krijgt de indruk dat je een sprong terug in de tijd maakt als je de reconstructies van een smederij en een keuken uit het begin van de 20e eeuw, de permanente tentoonstelling van landbouwwerktuigen en de collectie van oude kachels ontdekt.

La Remise biedt ook 2 gastenkamers en een taverne.

Herbeleef het vroegere plattelandsleven van Offaing!!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden