• Attracties
  • Kasteel
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Bouwkundig erfgoed

Het Château de l'Avouerie van Anthisnes verwelkomt je op een historisch en gastronomisch bezoek in de provincie Luik.

L'Avouerie, voormalige verblijfplaats van de Hauts Voués, stelt voor jou de deuren open, in het authentieke kader van een 17de eeuws kasteel met een donjon uit de 12de eeuw. Het kasteel bevindt zich in de gemeente Anthisnes, op slechts 21 km van Durbuy, 18 km van Seraing en 5 km van Comblain-au-Pont.

Je ontdekt er:

  • een bier- en peketmuseum
  • de verblijfplaats van de Hauts-Voués van Anthisnes
  • Een winkel met streekproducten, gespecialiseerd in ambachtelijke bieren
  • De overwelfde kelders, voor een kleine degustatie
  • Tijdelijke tentoonstellingen

Het Château de l'Avouerie is een plek vol leven die je een heleboel mogelijkheden aanbiedt, van een bezoek, tot proeverijen en animatie, zoals de Animatie van Lucien de kabouter voor scholen of workshops over brouwen voor groepen.

Bovendien beschikt het kasteel van de Avouerie over zalen voor feesten of seminaries, voor privé of professionele evenementen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering - Catering vrij - Verhuur van elektrische fietsen - E-bike

Voorzieningen

Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden