• Attracties
  • Park/tuin
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

Herba Sana laat je medicinale planten en hun voordelen ontdekken in de Hoge Venen, in het hartje van de Ardennen.

Een grote didactische tuin van twee ha waar planten en kruiden met verschillende eigenschappen netjes naast elkaar geplant zijn en waar je op de bijhorende borden meer informatie vindt.

Het is een beetje zoals de apotheek van Moeder Natuur. Een klein perceel blijft voor over voor de planten die natuurlijk in het wild groeien in de Hoge Venen.

De tuin bezoeken

Tussen juni en eind september is het ideale moment om een bezoek te brengen aan de tuin.

Bereikbaarheid

Snelweg E42, afrit 7 "Heusy"; richting "Baraque Michel" volgen en daarna "Elsenborn". - Kamp.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden