• Attracties
  • Escape room
  • Avonturenpark
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Avonturensport

Het fort van Chaudfontaine nodigt je uit om deel te nemen aan activiteiten die sport en avontuur combineren, zowel voor kinderen als volwassenen.

Heb je er ooit van gedroomd om deel te nemen aan Fort Boyard? Kom een soortgelijk avontuur beleven in Chaudfontaine! Het fort nodigt je uit om jezelf te overtreffen, uit te dagen en plezier te maken met vrienden!

Test je fysieke en intellectuele vaardigheden door de vele uitdagingen van het fort aan te gaan: speelzalen, 3D-doolhof, survivalactiviteiten, abseilen en tokkelbaan wachten op je. Je wordt gedurende de dag in alle veiligheid begeleid door ervaren instructeurs.

Voor schoolgroepen, verjaardagen, privé-evenementen of teambuilding, je zult een buitengewone dag beleven in Chaudfontaine.

Het fort zal je trainen om cohesie, moed, doorzettingsvermogen maar ook humor en goed humeur te tonen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Fietsverhuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden