• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

45 km ten zuiden van Charleroi, tussen Beaumont en Chimay, herbergt de Espace Nature een opmerkelijke collectie van opgezette dieren uit België en de hele wereld.

Wanneer je het kleine museum van de Espace Nature binnenstapt, kom je in een echt rariteitenkabinet terecht. Op deze bijzondere plek kun je veel opgezette dieren observeren, waaronder... een Duitse herder!

Thematische tentoonstelling

Boven is er een prachtige ruimte waar tijdelijke tentoonstellingen over de natuur worden gehouden: insecten, champignons, het bos...

Activiteiten

Het natuurgebied organiseert ook :

  • begeleide wandelingen over vogels, medicinale planten, vleermuizen, enz.
  • jeugdactiviteiten: hengelinitiatie, een dagje in het bos...
  • workshops: vogels voeren in de winter, wild koken, ecologische huishoudproducten, enz.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden