Pictogram om Waalse activiteiten en accommodaties aan te duiden die een voordeel of korting bieden via de VISITWallonia.be Pass
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Spyrou, de Mens van Spy, is te bezichtigen in de Espace de l'Homme de Spy, waar hij je meeneemt naar de wereld van de neanderthalers.

Op het scenografisch parcours, dat volledig gewijd is aan dit uitzonderlijke wezen en zijn soortgenoten, kom je meer te weten over:

  • de ontdekking van de Mens van Spy in 1886
  • het belang van de site
  • de verschillende facetten in het dagelijks leven van de neanderthaler

In de omgeving

  • Het bos La Bètche al Rotche heeft een rijke biodiversiteit en wandelpaden voor ontspanning.
  • De grot van Spy steekt uit over de Orneauvallei. De grot is te voet bereikbaar vanaf l'Espace de l'Homme via een wandelpad of vanaf een parking in het verlengde van de rue du Pajot.

Treed in de voetsporen van de Mens van Spy in de groene omgeving van de Espace de l'Homme de Spy!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Deze attractie biedt faciliteiten en/of diensten met het officiële Access-i-certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde pagina van de Espace de l’Homme de Spy, met alle informatie om je bezoek voor te bereiden.

In Wallonië is er een brede waaier aan logies en plaatsen met officieel Access-i-certificaat.

Voorzieningen

Niet-roker - Parking

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden