• Museum of interpretatiecentrum
Vlakbij het prachtige Station van Guillemins, is het Design Station of Wallonia de ontmoetings- en tentoonstellingsplaats van designers en ontwerpers.
Het Design Station wil een economische aantrekkingspool worden en een ontmoetingsplaats voor de verschillende spelers op vlak van design en cultuur.
Kom de nieuwe designers van morgen ontdekken.

Professionele en vergaderruimtes

Design of Wallonia biedt ook vergader-/conferentiezalen, een prototypingzaal en een werkruimte voor ontwerpers.
Vergeet ook niet de 9 "Espace Entreprise"-kantoren.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering - Verblijfsservice

Voorzieningen

Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden