• Attracties
  • Brouwerij
  • Producent

De Nathalie-markt en de Brouwerij van Bouillon nodigen je al sinds 1994 uit om hun passie voor bier te delen.

De Brouwerij van Bouillon is gespecialiseerd in het brouwen van haar eigen vier bieren, ongefilterd en met hergisting op de fles, waaronder de Cuvée de Bouillon en de Médiévale.

Tijdens het geleid bezoek aan de brouwerij leer je alles over de fabricatietechnieken van deze ambachtelijke bieren, waarna je ze dan kan proeven of kopen bij het verkooppunt. Kom deze passie voor bieren ontdekken op de Nathalie-markt en in de Brouwerij van Bouillon

De Nathalie-markt is een handelsruimte die gewijd is aan het bier. Je vindt er meer dan 350 verwijzingen naar Belgische bieren, waarvan de meeste ambachtelijk zijn, en naar de verschillende cuvées van de Brouwerij van Bouillon: de Cuvée de Bouillon, de Médiévale, de Bouillonnaise, de Blonde de Bouillon, de Noire Fontaine en de Vauban en, in het seizoen, de Spéciale Fêtes, de Saison des chasses Blond of Amberkleurig.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden