• Attracties
  • Brouwerij

Brasserie Hoppy is een jonge artisanale microbrouwerij die je ontdekt in Neufvilles, Soignies in de provincie Henegouwen.

Ze werd opgericht door twee bierliefhebbers die voortdurend op zoek zijn naar een product met een unieke smaak die je niet onverschillig laat.

Hun paradepaardje is de Hoppy Impérial, een blonde tripel die bitterheid combineert met aroma's van citrusvruchten en exotisch fruit. De brouwerij brouwt ook diverse bruine en amberkleurige bieren.

De brouwerij bezoeken

Brouwerijbezoeken worden georganiseerd op aanvraag. Het is ook mogelijk om ter plaatse bieren te kopen op afspraak.

 

Contact

Rue Caulier 12a,7063Neufvilles
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 maart 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 30
Maximumduur : 45

Gesproken talen

Engels - Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden