• Attracties
  • Brouwerij

Gelegen in het hart van het dorp Rochehaut met uitzicht op de Semois, nodigt deze familiale microbrouwerij je uit om haar faciliteiten te bezoeken.

De microbrouwerij is geïnstalleerd in het agromuseum met zijn blootgestelde structuur. Tijdens het bezoek heb je de mogelijkheid om het productie- en bottelgebied te observeren. Een groot restaurantgedeelte en een speeltuin zijn ook beschikbaar. Hier kun je het bier van de brouwerij proeven.

Het is mogelijk om je bezoek te combineren met de toeristische activiteiten die in het dorp Rochehaut worden aangeboden.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Proeverij

Voorzieningen

Speeltuin

Visites

Individueel - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden