• Attracties
  • Brouwerij
  • Rondleiding en ontdekking

De Brasserie Saint-Feuillien in Le Roeulx, vlakbij Bergen: meer dan een eeuw abdijbiertraditie, een familiale passie en knowhow.

Sinds 1873 brouwt de familie Friart verschillende bieren, waaronder de Saint-Feuillien- en de Grisette-bieren.

Bedrijfsbezoek

Tijdens je bezoek zal je de traditionele installaties uit 1893 kunnen ontdekken en de nieuwe brouwerszaal van 2013. 

Het bezoek wordt afgesloten met een proeverij. Er worden verschillende formules aangeboden, waaronder Beer & Cheese Pairing met proeverij van kazen geselecteerd door meester-rijper Jacquy Cange.

Een nobel product om religieus gegeten te worden!

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten en/of activiteiten met een officiële Access-i-certificering. Op de gedetailleerde pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië is er een ruim aanbod aan .

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Interne catering - Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking

Visites

Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden