• Attracties
  • Brouwerij

De ambachtelijke brouwerij La Frasnoise bevindt zich aan de voet van het Pays des Collines in Frasnes-lez-Buissenal. Kom dit traditionele bier ontdekken.

In Oost-Henegouwen, in het hartje van het Pays des Collines, kreeg een groep van gepassioneerde bierliefhebbers het idee om een kleine brouwerij op te richten, waar volgens een traditionele brouwmethode bieren van hoge gisting met hergisting op de fles zouden gebrouwen worden.

De brouwerij bezoeken

Kom de Frasnase proeven tijdens een bezoek op vrijdag of een andere dag op reservering.

Kom naar de ambachtelijke brouwerij La Frasnoise en ontdek er de smaakvolle en frisse bieren.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Restaurant

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden