• Attracties
  • Brouwerij

De ambachtelijke brouwerij La Frasnoise bevindt zich aan de voet van het Pays des Collines in Frasnes-lez-Buissenal. Kom dit traditionele bier ontdekken.

In Oost-Henegouwen, in het hartje van het Pays des Collines, kreeg een groep van gepassioneerde bierliefhebbers het idee om een kleine brouwerij op te richten, waar volgens een traditionele brouwmethode bieren van hoge gisting met hergisting op de fles zouden gebrouwen worden.

De brouwerij bezoeken

Kom de Frasnase proeven tijdens een bezoek op vrijdag of een andere dag op reservering.

Kom naar de ambachtelijke brouwerij La Frasnoise en ontdek er de smaakvolle en frisse bieren.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Restaurant

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden