• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

ArtHouse is een permanente tentoonstelling van de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw in het Waterhuis in Chaudfontaine. In deze ruimte vind je Magritte, Picasso, Matisse, Warhol en Folon. Deze ruimte heeft als doel om het bewustzijn van de moderne kunst bij de bezoekers te vergroten.

Iedereen warm maken voor moderne kunst

Het ArtHouse wil het publiek warm maken voor moderne kunst. Ze willen ervoor zorgen dat je met de hele familie moderne kunst kan ontdekken en dat de kinderen ervan houden.

De kunstwerken komen uit privécollecties. Ze laten je de evolutie van de moderne kunst zien, van het impressionisme, over het surrealisme en de abstracte kunst, tot de Pop Art.

Een tentoonstelling met ongeveer 200 originele kunstwerken

In deze tentoonstelling zijn de grootste kunstenaars uit de 20e eeuw vertegenwoordigd in de vorm van schilderijen, tekeningen, steendrukken, etsen, grafische werken, brieven, affiches en aardewerk.

Enkele opmerkelijke kunstenaars van het ArtHouse: Andy Warhol, Picasso, Matisse, Chagall, Miró, Folon, Braque, Magritte, Dali...

Te combineren met twee andere bezoeken

Een ludieke activiteit voor de hele familie om "het leven" van een waterdruppel, van de regen tot in de fles, te ontdekken.

WaterHouse en ArtHouse, twee uitstapjes voor de hele familie, in Chaudfontaine.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze attractie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Visites

Groep

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden