Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

De Archeoscoop Godfried van Bouillon biedt je een terugkeer naar de allereerste kruistocht en een boeiende reis door tijd en ruimte.

Treed in de voetstappen van de kruisvaarders via een audiovisueel spektakel. Het parcours brengt de Eerste Kruistocht tot leven in de sporen van de Hertog Godfried van Bouillon en duizenden anderen op weg naar Jeruzalem.

Vanaf het indrukwekkende geraamte met gewelfde kelders ga je op ontdekking naar de tijdelijke tentoonstellingen van de Archeoscoop en het klooster van de Zusters van het Heilige graf.

Enkel gecombineerde bezoeken

De Bouillon City Pass geeft je ook toegang tot de Burcht van Bouillon en het Hertogelijk museum.

Herbeleef dit belangrijke moment in de geschiedenis van Bouillon!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering - Catering vrij

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden