• Museum of interpretatiecentrum

De archeologische ruimte Saint-Pierre, beheerd door de Dienst voor Archeologie van de provincie Namen, presenteert en belicht de resultaten van de opgravingen in Wallonië.

Gelegen in het hart van de Citadel van Namen, presenteert dit museum de geschiedenis van de regio sinds de Romeinse en Merovingische tijd. Je ontdekt er aardewerk, keramiek, sieraden, wapens, voorwerpen uit het dagelijks leven...

Je kan ook komen kijken naar tijdelijke tentoonstellingen die openstaan voor het grote publiek en voor school- en beroepsgroepen.

Een bezoek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Wallonië staat tot je beschikking!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking autocar - Parking

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden