• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Rondleiding en ontdekking

Het MAHM, Archeologisch museum van de Haute-Meuse in Godinne, vlak bij Namen, nodigt je uit voor een reis door de tijd van de ene archeologische site naar de andere in de Haute-Meuse.

Het Archologische museum van de Haute-Meuse verwelkomt je in de oude hoeve van Godinne, een geklasseerd monument uit 1623.

Een permanente tentoonstelling

De tentoonstelling is gewijd aan de prehistorie en de klassieke oudheid en bevat een selectie instrumenten, sieraden, beenderen en graven uit de Maasvalleien en -plateaus, vanaf de neanderthalers tot aan het begin van de middeleeuwen.

De laatste zaal is gewijd aan paleontologie en stelt verschillende fossielen van de Haute-Meuse voor.

Daarnaast worden er het hele jaar door tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd.

Fan van de prehistorie? Kom naar Godinne aan de Maas en mis dit museum niet!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden