• Museum of interpretatiecentrum

Het museum is gevestigd in een voormalig patriciërshuis in Lodewijk XV-stijl in Verviers en bevat antieke meubels, kant en andere voorwerpen.

Dit geklasseerde monument herbergt prachtige collecties antieke meubelen uit de 17e, 18e en 19e eeuw.

Wat is er te zien in het Museum voor Archeologie en Folklore van Verviers?

Bewonder objecten uit verschillende periodes:

  • Prehistorisch
  • Egyptisch
  • Gallo-Romeinse
  • Merovingisch.

Prachtige schilderijen van lokale kunstenaars worden tentoongesteld, evenals een indrukwekkende collectie Belgische, Franse en Italiaanse kant.

Aarzel niet om je rondleiding te boeken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - FR

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden